Sem belit!





Assalamualaikum...

Lalalalalalaaa..*menari zapin sambil shuffle pakai terompah*
Dalam masa beberapa hari lagi maka tamatlah sem 3 di UMT ni. 
Hew hew hew hew...Alhamdulillah (*trending gelak zaman sekarang)

Namun begitu, setelah kajian teliti dibuat aku dapati bahawa sem ini adalah sem belit a.k.a konstipeshen.
Banyak pengeluaran hormon progesterone dan seangkatan dengannya diperlukan untuk menghabiskan sem belit ini dengan jayanya termasuklah dengan cara meminum 8 gelas air sehari dan mengambil makanan yang tinggi serat seperti Nesvita 3 in 1. 

Antara banyak-banyak sem, sem ni lah aku banyak spend time dekat libery. Boleh dikatakan yang libery itu sebagai rumah keduaku. *ceh hyperbolamu*
Sem ni jugak lah lecturer suka kasi keja banyak-banyak sampai kitorang stress tahap cipan tersepit  lalu membuat free fall ke dalam kolam UMT *cehalasanmu*

Namun begitu, let bygone be bygone...
Dah abes pun sem belit ni. 
Sekarang masa untuk kebas-kebas habuk kat luggage yang terperok bawah katil tu,
buang segala jenis species labah-labah yang bersarang, 
lipat baju, and pack barang sambil dengar lagu 'Dendang Perantau' *cehayatmu*











THE END...

2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

skrg mmg musim exam kn

Iylia Syazwanie said...

@Mysara Ab Rahman

A'ah..Musim final. :)