Bila Nak Habis?





Le Me: Weh, ko tengok dorang tu *sambil jeling maut kat akak-akak abang senior*
Gila syiok dah convo. Seronoknyaaaa... *air liur meleleh sambil mata bersinar-sinar*

Le Pipah: A'ah kan. Syiok gila depa. Jelous i olls tau!

Le Me: Bila kita nak habis study eh? Lambat lagi ke? Acu kira, acu kira.

Le Pipah: Kita degree 3 taon kan? So, Seduegepatmenamjuhpan.....*kira sambil gerakkkan jari tangan dengan vigorously*
Whoaa!!! Whooahhhhhh!!Whoaaahhhh!!! Iylia!!

Le Me: Padia Pah? Padia? *muka terkejut ala sinetron indonesia*

Le Pipah: Setahun lagi kita nak grad Ya!! Setahun lagi Ya!!!

Le Me: Seriusss?? Ohmai inglish!!! Cepatnya!!! *excited terlebih sambil buat muka ternganga Kwang Soo dalam Running Man* 


....


..........


....................


...................................


........................................................




This pepel jubah....




This ridiculously enormous beruang besar tahap cipan......




This glorious epic moment.... *mata bersinar-sinar*




And..This epic square hat....


Will be...



Ours...



Soooooooooon...


In one year time... -of course =.=''



PATIENT LAH IYLIA OII! AIYOO!!
*hantuk-hantuk kepala kat dinding*


THE END... 
nota kaki: Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kami di saat kami menjejakkan kaki di sini, sehinggalah kaki kami melangkah keluar dari Universiti kami ini. Dan jadikanlah kami mahasiswi dan mahasiwa yang berjaya di dunia dan di akhirat insyaAllah. Aamiin..

8 comments:

Nurul Ain said...

wahh convo bestnye..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Nurmujahidah Ismail said...

amiin,,, moga graduate dengan flying colors :)

Iylia Syazwanie said...

@ Nurmujahidah Ismail

Aamiinn...Tankiu dear :'D

Iylia Syazwanie said...

@Nurul Ain

Kan? Hahaha..My turn lambat lagi somehow. Hoho~

nurul said...

gudluck sis!
www.the-simpleme.blogspot.com

Iylia Syazwanie said...

@nurul

Terima kasih sweety! :D

Cheese Cake said...

tak sabar nak grad jugak . Lagi setahun 6 bulan je ni . :)

Iylia Syazwanie said...

@Cheese Cake

Kan? Masa, tolonglah jalan cepat siket!!! Hahaha...:D