Week of Misery



Assalamualaikum...

*Pakai sweater tebal-tebal dengan stoking belang kaler pelangi sambil taip belog senyap-senyap bawah comforter.*
Apa? Sekarang cuaca Korea tau dekat UMT. Fuu~ Fuu~ Nampak tak asap keluar ikut mulut? Siap boleh tukar nama kepada UKT dah - Universiti Korea Terengganu. *Sambil menari Oppa UMT style*.
Okay, sila baling saya dengan terompah saiz patplohnam sekarang... 

Okay, back to real business. I tell you ah, minggu ni ah, was a superrrrrrrr crazy week liao! 
Haiz... Lecturer kami teramatlah pemurah sehingga mengurniakan kami dengan begitu banyak ASS-ignment, quiz, dan report bagai mencurah-curah ke ladang gandum. And worst, semua tu diorang kasi serentak! All the quizzes, assignments and reports from the 7 subjects at the same time!!!! *sambil lagu tema Ripley's Believe It or Not berkumandang.*

Le' super busy schedule. *Sila terkejut sekarang


Lab practical in progress. Aku berpoya-poya kat belakang-macam biasa. Harharhar *gelak pondan


Currently studying about these-Insects Entomolgy as an elective. Cute aren't they? :D


I stole one of these untuk buat kerongsang. Ampun Dr.Wahi! Ampun!
 I ....just couldn't ........resist ........myself.... *curik masuk dalam poket


Okay, ini muka duckface sebelum pergi kuiz. Taken at jamban. Terserlah sistem perpaipan jamban asrama aku di situ. Nice la sangat. *facepalm

Okay tu ja..
Aku tak tahu nak update pasal apa sebenarnya. So, taip jela benda merapu yang boleh meloyakan manusia tahap cipan tersepit seperti di atas. 
Tapi, sebelum tu, cuba baca artikel paper kat bawah ni.. Macam...macam...emm,..macam...

Macam.....Macam...Macam kenal ja diorang ni kan? Tapi di mana ya pak? 
Jeng..Jeng..Jeng..Jeng..

THE END...

4 comments:

Safuraa Abdul Rashid said...

hehehehe..rama2 tu bt butang??comel sungguh.. :) salam perkenalan daripd sy.. :)

Iylia Syazwanie said...

@Safuraa Abdul Rashid

Dah butterflies to lawa sangat!!! *Mata bersinar-sinar* Hehehehe. Salam kenal jugak! :D

Ammelia Yusoff said...

lawa nye kumbang tu. ke kena cakap hensem ? hehehe

Iylia Syazwanie said...

@Ammelia Yusoff

Hehehehe..Hensem pon boleh. Hahaha *kumbang menari-nari*