Saya Anak Tiger Wuds...




Assalamualaikum...
kum apa? Kumbat! Bat apa? Batman! Man apa? Mancis! Ci apa? Cicak!
oke..oke..Enough dengan benda-benda merapu, melalut, dan boleh melalaikan minda seperti di atas.


Emm..uhukk..uhukk..
Huarggh!.. pejam celik, celik pejam.....pastu celik balik rupa-rupanya dah nak abes Sem 1 dah aku kat UMT Cita Warisan....wee~

Bagi korang yang prihatin kat cik ahkak Iylia kita ni mesti cakap : Eh? Dah nak abes sem dah kau Iylia..cepatnya kau membesar. Rasa macam baru semalam kau masok umt......isk..isk..
*Sambil mengesat air mata terharu...



Okay, bedasarkan tajuk entry di atas,
(*ewah! ayat ala-ala soalan SPM)
Yes! aku memang anak Tiger Wuds!!!
Hah? Apa?? Nama bapak aku Nasharuddin???
Iyelaa... Nasharuddin tu nama dalam I/C
Nama femes amous dia tu Tiger Wuds laa...hadoii..
Tak caye?? Tak caye???

DUSSHH!!!!! 


Nah rasakan kehebatan kuasa penyekeh power aku!!


Well, walaopon dah nak abes sem, asyik busy duk dating dengan Encik Esainmen, Dato' Test
and Abang Lab Report yang tak abes-abes duk ngurat aku,
Tapi, aku still meluangkan masa aku yang tak berapa nak lapang neh dengan maen golf.
What? korang tataw ka yang Dr. Iylia kite nih pro maen golf??
Well, nama pon anak Tiger Wudss... Hahahaha
*Gelak bangga diri =.=''


Nak tengok kehebatan skill ARTISTIC, FATANSTIC, SARKASTIC Dr. Iylia bila maen golf?
 nak tengok? nak tengokk?
*Ish! angguk jelah!! sekeh kang!!
Nah amek kaw!



Okay, permainan dimulakan..jeng..jeng..jeng..



Get ready.... get set...



 and...GOLL!!!!!!!!!!


okay, one more strike!
bola cakap : run for your lives!!!!!




Ini Caddy saya..nama dia Syida..hahaha
*ampun syida!! ampun!!



bergediks di padang golf =.='' adeh!

Okay, tu ja..
malas nak taip panjang-panjang..
Encik Esainmen nak jemput cik ahkak Iylia kite pegi candle light dinner pulak..
TATA..TITI..TUTU...~

THE END...
p/s : esok meeting pasal program lawatan luar negara for students BioD and Biology.
seronok kalau pergi,sedih  sebab DUET abes =,=''


                                                                                             

4 comments:

syahira ariff said...

perhhh
ingatkn datin mana tdi main golf

Iylia Syazwanie Nasharuddin said...

@syahira ariff
Datin tengkorak kau syira! hahahahaha

Zulkarnain Ahmad said...

akak..bole ke main golf kt padang mcm tu..tgk rumput mcm xbape ada je..hahaha

Iylia Syazwanie Nasharuddin said...

@Zulkarnain Ahmad
cik abang, tu padang golf yang tade lobang punye.. padang tu just nak test kita punye jarak pukulan bola..hahaha