Iylia The Surgeon!


         Assalamualaikum!!!
huargghh!! cik ahkak Iylia kita yang chumel baru siap packing luggage untuk balik kampong for raya aji maa..
so, boleh la nak mengupdate belog bagaii!
hahahhahahahhahaha!!!
weeee~
*muka sedang teruja gila

Okay, back to our storry morry..
mesti korang meluat gile tengok tajuk entry aku ni
huh! jadi surgeon konon! HAKKTUIHH! 
*memang aku suke buat tajuk supaya orang meluat neh! memang hobi aku!! 

Bagi korang yang tataw apa itu surgeon sila klik google translate sekarang!
and google translate akan cakap : surgeon tu pakar bedah la budak! tu pon tataw ka?? ish..ish..ish..

well,beberapa minggu ni aku asyik duk bedah binatang je..
bedah ni lah..bedah tu lah..
SERONOKK!!!!!

kat matrik dulu pernah sekali je aku bedah..
tu pon bedah hamster... 
so, kat U ni, bila dah diberi peluang keemasan dan keperakkan ni, apa lagi....
kita kerjakan sama dia!!!!
 WAHAHHAHAHAHHA...
*gelak jahat penuh misteri...


ni muke bila Dr.Iylia kite yang comel sebelom buat operation

ni adalah pesakit Dr.Iylia kita yang menghidap sembelit
nama dia En.Earthworm

pesakit sedang dioperasi...tut...tut...tut...

tengoklah Dr.Iylia sedang khusyuk bagi menyelamatkan pesakit! 

keadaan En.Earthworm selepas pembedahan.. 
kami telah cuba sedaya upaya..
namun,apakan daya..isk..isk..! 

PERINGATAN!!!
(gambar seterusnya tidak diupload kerana bimbang membawa trauma yang hebat kepada para pembaca)


okay, ini pesakit kita seterusnya.. En.Belangkas yang ensem!

En.Belangkas kite nampaknya tak sabar-sabar nak dioperate yeh!

En.Belangkas selepas dioperate....
ampun encik belangkas!!! ampun!!
lain kali Lia tak buat dah! sumpahh!!

ni muka Dr.Iylia kita yang cun selepas operasi sambil berkata "okay! semuanya selamat!!"



Huh! selain tu jugak Dr.Iylia kita kena operate species yang tidak diketahui..
nak tengok?? nak tengok???
nah amek kau!!!

hah! ni nama dia.......nama dia......nama dia....
err...nama dia apa eh?? hehehhe~ lupa!
*tidakk!! jangan terajang saya!!!! saya lupa!! lupa!!

hah! ni pulak cube teka apa dia??
hahhh?? mihun sup??
mihun kepala hotak kau!!
ini adalah sejenis algae ye anak-anak!
algae ni lah yang korang duk makan dalam agar-agar tuh!
wahahaha~ sodap kan?? Slurrrpp!




tetibe....
TUT!! TUT!!! TUT!!
*mesej telefon berbunyi....
*mesej dibuka....

"Umi : jap agi umi nak pi amek Lia!
cepat siap! "
*membalas mesej...

"Iylia anakkmu yang comel : baikk boss besar!! 
anak siap sekarang!!" 

huh! boss besar dah mesej tuh!
baik siap sekarang kalau nak idop..
huhuhuhu~
well, looking forward to see you soon..
TATA..TITI..TUTU....

THE END...
p/s : selamat menyambut hari raya aidilfitri aidiladha kepada semua yang beragama islam! nanti jangan lupe jemput makan kenduri :D

No comments: