Iylia The Busy Biologist!


                     Assalamualaikum!!
yuhuu!! anybody home???
mak dah balik ni!!!
wahahahahhahahaha
*gedik la kau iylia! huih!

Okay, ceritanya camgini..
aku rasa baru cam seminggu lebih duk kat UMT ni..
tapi tup-tup kebabooww!! dah sebulan lebih aku bertapa kat sini..
oh my gucci!! 
and tup-tup dah nak mid-sem daa...
haih! yak boktam! ni yang aku tak suka nehh..
tak cukup dengan esainmen yang bertimbun <----sengaja aku highlightkan di situ, tambah lagi dengan mini project and yang paling SYIOKK punye---> exam mid-sem..
oh! babuji!!! dah nak exam dah aku..huishh!!
*buat muka cemuh =.=' 

and untuk makluman ramai iylia dah turun 3 kilo seh!!!
wau! slim gituh!! 
bak kata akak aku yang sewel : ko macam papan seh!
*okay, itu adalah satu penghinaan =.=''  tutt..tutt..tuttt.......!

warrgghh!!! bizi nye jadi budak U a.k.a mahasiswi yang berjaya neh! 
oh! berjaya ke?
op kos le..
tengok kat bawah ni! 


seorang mahasiswi yang berjaya mestilah selalu aktif dalam KO-K seh!

seorang mahasiswi yang berjaya dan hebat mestilah pandai berposing dengan betol! 

seorang mahasiswi yang berjaya macam iylia haruslah tahu cara bermain alat muzik! wee~

seorang mahasiswi yang hebat lagi chumel macam iylia perlu tahu mengetok gong dengan betul ye!
wahahahahha

mahasiswi yang berjaya haruslah tahu cara menaip assignment 

besides that, ewah! seorang mahasiswi dan biologist yang hebat macam iylia perlu menyiapkan assignment sehari awal dari due date ye! hahahaha 

seorang biologist yang hebat haruslah tidak takut apabile memegang belangkas yang besaq seperti di atas.
* cik ahkak iylia kite tiada di dalam gambar di atas bukan sebab takut tapi perlu ke tandas sekojap..ngeh3~

sekembalinya dari tandas : seorang biologist yang hebat macam Dr.Iylia mestilah tahu semua jenis dan species rama-rama di dunia seh! hahahahhaa

seorang biologist yang cool gile mestilah pandai berlagak macam doktor!


dan seorang biologist yang baguih mestilah bergambar dengan ahli biologist yang lain bagi mengeratkan silatulrahim ye! wahahahahaha *dandan =.=''

biologist yang hebat jugak haruslah tidak takut tuk terjun lam air ye!

okay, tu lah tips-tips nak menjadi seorang mahasiswi dan biologist yang hebat lagi berjaya seperti cik ahkak iylia kite ye!

*ni dah lari topik ni =.=''

pape jelah! okay, dah abes..
sambung wat esainment!!
chaiyook iylia!! chaiyook!!

THE END...

6 comments:

Suhazli said...

asal ko best sgt duk umt eh?? dengki tao!!!

Iylia Syazwanie Nasharuddin said...

@Suhazli
hahhaahha...memang best! sangat best! alaaa,ko pon apa je. best apa kat upm uh! jadi hot stuff lg ko kat sana seh! haha

Ika Nuratikah said...

gud luck jd ahli bioD yg berjaya!!!

Iylia Syazwanie Nasharuddin said...

@Ika Nuratikah
hahahah..tengs akak! =D

Izyan Masri said...

WHOAAH.MESTI SUSAHKAN NAK BELAJAR COURSE NI :O

Iylia Syazwanie Nasharuddin said...

@Izyan Masri
haha..pure biology seh..agak susah la.. need lots of memorizing and practical. kitorang kena selalu wat research kat hutan,pulau and etc.. =)